x

Justin Timberlake riskerar fängelse – efter Instagrambild

Justin Timberlake riskerar fängelse – efter Instagrambild

Efter att Justin Timberlake tagit en selfie i en vallokal riskerar han nu fängelse – i 30 dagar, skriver Expressen

I delstaten Tennessee där Justin tagit bilden är det nämligen förbjudet att ta bilder i så kallade "hemliga rum". Det var när artisten tog en bild på sig själv i vallokalen och publicerade på sin Instagram som myndigheterna reagerade. Enligt TMZ är Justins fall nu under granskning. Den nya lagen i Tennessee har bara funnits i ett år och ingen har ännu åtalats för att ha brutit mot den.

Men det är inte alla myndigheter som är lika upprörda över Justin Timberlakes initiativ. Den amerikanska valmyndigheten tycker nämligen att värdsstjärnan borde hyllas. De menar att han inspirerar andra att gå till röstningslokalerna och rösta i presidentvalet. Men fotot är nu raderat från hans konto.

UPPDATERING: Enligt ABC News grundar sig den här historien i ett missförstånd. Distriktsåklagaren i fallet menar att hans myndighet har agerat fel och att det tidgare pressmeddelandet skickats utan hennes vetskap.

"Ingen hos oss utreder den här saken och vi kommer inte heller att använda våra begränsade resurser till att göra det", säger hon i ett uttalande.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA