x

Guldklipp: Se Carola planka på tunnelbanan och möta sin Främling

Guldklipp: Se Carola planka på tunnelbanan och möta sin Främling

Carola är en av det här landets största stjärnor. En sån där som är högt uppe i himlen eller kanske rent av i rymden. Givetvis har hon inte haft att göra med Stockholms tunnelbanor på evigheter. Men som de stora tidningarna rapporterade om igår fick hon i och med huvudstadens snökaos lämna sin comfort zone för en spännande sejour under jorden.

Idag laddade hon då upp en video från när hon bland annat, med hjälp av en medresenär, plankar sig in i tunnelbanan. Eller som hon själv säger: "får man planka eller?" Klart du får, Carola. Gud är med dig.

Och det finns så mycket guldcitat från det här dryga tre minuter långa klippet (det högra). Exempelvis när hon har tagit sig ner för trapporna och häver ur sig ett "Det här ska bli jättemysigt! De här dofterna, de känner man ju igen. De är sköna".

Strax efter det träffar hon en man som försöker komma på vilken låt hon har gjort som enligt hans mamma handlar om hans ögon. Är det Leende Guldbruna Ögon? "Nej, jag är inte Lill-Babs!" säger Carola. De kommer fram till att det är låten Främling. Saker och ting reds ut och Carola avslutar med ett lugnande "Ja, det kommer gå bra det här" innan hon kliver på vagnen.

 FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA