x

5 anledningar att välja Blink-182 före Green Day i sommar

5 anledningar att välja Blink-182 före Green Day i sommar

Efter 17 års frånvaro återvänder Blink-182 till Sverige. Den 21 juni tar de över Gröna Lunds stora scen i vår huvudstad, samtidigt som Green Day gör Scandinavium i Göteborg. Varför välja Blink före Green Lame? Här har du fem anledningar:

1. Tom DeLonge är inte längre med

Tom DeLonge kommer alltid att vara ett av ansikten man ser i huvudet när man tänker på Blink, men hans livesång har lidit mer och mer de senaste åren. Nu är han inte med i bandet längre, och All The Small Things kommer att ledas av ersättaren Matt Skiba som gör ett mycket bättre jobb.

2. Mark och Travis har kul igen

Efter bandets comeback, 2009, kunde man inte hjälpa att tro de saknade de forna dagarna. Tom DeLonge jobbade ständigt med Angels & Airwaves, och comebackalbumet Neighborhoods spelades in i olika studior. Men nu är truppen (nästan) samlad igen, och man ser på Mark Hoppus och Travis Barker att de njuter.

3. De tar inte sig själva så seriöst

Även om Neighborhoods var ett bra album, så var mörkret som det erbjöd lite för främmande. Borta var lekfullheten från Enema Of The State och Take Off Your Pants And Jacket. Nya California blandar seriösa ämnen med den roliga löjligheten från början av karriären, och det känns som om bandet har vuxit upp. Till sitt riktiga vuxna jag.

4. Mark Hoppus standup

Mark Hoppus har alltid varit utåtriktad och haft lätt för att underhålla publiken, och han kommer säkerligen vara lika rolig nästa sommar.

5. San Diego

Vi får hoppas att de spelar denna nya låt i Stockholm. En höjdare från nya skivan.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA