x

Här attackeras Ronny Svenssons punkband – gitarristen bröt foten

Här attackeras Ronny Svenssons punkband – gitarristen bröt foten

Ronny Svensson ser du vanligtvis i TV4:s morgonsoffa där han recenserar filmer. Vad kanske inte alla vet är att han också spelar trummor i punkbandet Cunts & Pricks. Just den gruppen deltog i helgens hyllningsevenemang Anarchy In The G.K – The Punk 40 Years på Göta Källare i Stockholm. En spelning som avbröts abrupt när bandets gitarrist attackerades på scen och bröt foten, skriver Expressen.

I ett klipp från händelsen ser man en person inta scenen med målet att nå sångaren. Han blir dock avvisad av gruppens gitarrist Max Lorentz, som senare beger sig tillbaka till sin plats. Kort därefter springer den avvisade mannen åter tillbaka till scenen och attackerar Max Lorentz, som försöker försvara sig med gitarren. Mannen lägger sig över gitarristen och i tumultet vrider Max sin högerfot så illa att den bryts.

Det finns inga vakter på plats utan band, kompisar och en DJ hjälps åt för att föra bort den enligt ögonvittnen berusade mannen.

Samma person ska, enligt Ronny Svensson, ha varit uppe tidigare på scen och även ha kommit in i logen och bett om att få sjunga på en låt.

Efter händelsen valde Cunts & Pricks att avsluta sin konsert utan andragitarristen.

Se klippet:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA