x

Kentparad anordnas inför sista spelningen

Kentparad anordnas inför sista spelningen

I likhet med avskedsvideon och upplägget inför förhandslyssningen i Eskilstuna anordnas det nu en Kentparad mot bandets sista spelning på Tele2 Arena.

Samling sker 13:30 vid Medborgarplatsen, marschen tar vid klockan 14:00 och Livgardets Trumkår håller i tempot. Susanne Uhlin är projektledare för Kentfansens hyllningsparad.

– Vi hade en omröstning på Facebook och ungefär 1 500 sa att de var intresserade av att gå med. Det är lika många som hade föranmält sig till tåget genom Eskilstuna inför förhandslyssningen på Lokomotivet. Då kom det 2000 personer trots att det var en vanlig onsdagskväll. Med tanke på att den här konserten är en lördag och att det går in 40 000 på arenan så vet vi inte alls hur långt tåget kan bli, säger hon till Eskilstunakuriren.

Susanne Uhlin berättare vidare om planerna inför 17 december.

– Vi är väldigt stolta och nöjda med att vi lyckats fjäska till oss ett gäng handflaggor designade av Thomas Ökvist som gjort mycket av Kents design till skivomslag och annat. Det blir ett fint minne att ta med hem till Kentsamlingen för dem som deltar, säger hon till Eskilstunakuriren.

Kommer du förena dig med paraden?

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA