x

Läs Håkan Hellströms hälsning till fansen

Läs Håkan Hellströms hälsning till fansen

2016 går mot sitt slut och för Håkan Hellström innebär det ännu ett händelserikt år. I ett meddelande på Facebook sammanfattar han det. Här tar han upp höjdpunkter som New York, Ullevi och vinterturnén, som precis har tagit slut. Han skriver även om ett album "där alla röster i mig fick sjunga varsin låt". Samtidigt skickar han ut en hälsning till sina fans. Läs hela inlägget:

"Hej alla! Ett år är slut igen och ett nytt börjar och jorden snurrar vidare precis som alltid. 2016 kommer jag minnas för många saker, men när jag tänker på 2016, musiken och oss, så gjorde vi färre spelningar än någonsin, men ändå större än någonsin förut. Och jezuz sicka kvällar.. New york... Ullevi... Vintersvängen... Alla dessa stunder finns alltid kvar i mig. Tack!!
Och så Du gamla du fria. Gammal och fri. Eller lite äldre i alla fall. Plattan där alla röster i mig fick sjunga varsin låt. Ett kollage av en själv och kanske lite av den här tiden, som förhoppningsvis blir friare den också. Hoppas att ni fortsätter lyssna. Och hoppas att vi ses i sommar! Sommarturnén är ju själva kröningen av en skiva. Det roligaste. Jag räknar redan ner och vet inte hur jag ska stå ut tills dess. Endel av oss ses i sommar och för er andra finns jag på plattorna, när som helst. När ni vill. Tack för allt fina jag fått uppleva i år. Mängder av kärlek till er. Må allt gå er väg 2017. ❤️

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA