x

Festivalens dystra alla hjärtans-inlägg: "Det här är verkligen inte en rolig text att skriva"

Festivalens dystra alla hjärtans-inlägg: "Det här är verkligen inte en rolig text att skriva"

Den ideella festivalen This is Hultsfred har sedan 2013 satsat på att hålla liv i ortens legendariska festivalhistoria. Igår gick arrangörerna ut med ett dystert alla hjärtans dag-inlägg på Facebook, där de meddelade att festivalen blir tvungen att ta en paus det kommande året. Detta på grund av ansträngd ekonomi och avsaknaden av ekonomiska resurser, vilket skulle kunna innebära en inställd festival, något arrangörerna inte vågar riskera. De två senaste årens minusresultat gör att festivalen tvingas ta det här beslutet som innebär en paus den kommande sommaren.

Just nu ska This is Hultsfred jobba med att bygga upp deras föreningsverksamhet och arbeta hårt för att betala av de skulder de har till sina olika leverantörer. Det kommer även att arrangeras framtida evenemang i Hultsfred för att hålla igång verksamheten och orten. Dessa arrangemang ska även hjälpa till att dra in pengar till verksamheten och till föreningen.

Arrangörerna välkomnar initiativ och ekonomiska muskler från alla som vill hjälpa till. Vill man skicka en krona i hopp för att hjälpa festivalen att komma på fötter igen kan man swisha valfritt belopp till: 123 056 60 59.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA