x

Nya namn till Way Out West

Nya namn till Way Out West

Idag släpper Ryan Adams sitt nya album, Prisoner. Förhoppningsvis hittar han sin frihet bland Slottsskogens träd, för han är nämligen klar för årets Way Out West! Festivalen hälsar även att de psykedeliska garagerock-hjältarna i Thee Oh Sees lämnar San Francisco för en spelning i Göteborgsparken i sommar.

I GAFFAs marsnummer får ni till er en riktigt fet och underhållande intervju med Ryan Adams, där han bland annat pratar black metal och Donald Trump och så vidare. Om hans nya album skriver Simon Lundberg följande:

"Vad är det som gör det här albumet så starkt? Det är produktionen som inte bara vågar vara liten och spröd, men som också vågar skrika från botten av Ryans själ. Det är alt-country och Bruce-vibbar som skulle passa utmärkt att vråla från ett publikhav någonstans på den amerikanska slätten."

Läs hela recensionen här

Vi stoltserar även med en Ryan Adams-tävling där du kan vinna ett vinyl-ex av hans senaste platta plus signerat kort.

Way Out West sker 10 - 12 augusti och har sedan tidigare gjort klart med The xx, Frank Ocean, Lana Dey Rey, Danny Brown, Chance The Rapper, Oskar Linnros, Young Thug, Angel Olsen, The Black Madonna, Pixies, Major Lazer och Perfume Genius.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA