x

8 nya till Bråvalla

8 nya till Bråvalla

Idag presenterades åtta nya DJ:s till sommarens Bråvalla festival. Bland annat är det klart att Oliver Heldens, det danska stjärnskottet Martin Jensen och den hyllade duon Bassjackers kommer till årets festival.

Med hits som den Englandslistetoppande Gecko (Overdrive) och The Right Song samt remixer åt bland andra Coldplay, Calvin Harris och The Chainsmokers har Oliver Heldens snabbt etablerat sig på den internationella house- och EDM-scenen. Efter att tidigare ha spelat på bland annat Coachella och Glastonbury är det i sommar äntligen dags för Bråvallapubliken att få uppleva Oliver Heldens energifyllda DJ-set.

I kölvattnet av fjolårets stora hitsingel Solo Dance, som fortfarande är en av Sveriges mest streamade låtar, blev Martin Jensen den första danske DJ på nio år att ta sig in på den prestigefyllda listan.

Dagens släpp innehåller även svenska Nause, den fantastiske albumartisten Fritz Kalkbrenner, Dirty South, Lost Kings, och Salvatore Ganacci.

Sedan tidigare är bland andra Martin Garrix, The Chainsmokers, Alesso, The Killers och System Of A Down klara för Bråvalla Festival 2017, som hålls i Norrköping den 28 juni till 1 juli.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA