x

Fler namn till Way Out West

Fler namn till Way Out West

Way Out West presenterar fyra nya namn! Flume, Diplo, Jon Hopkins, och Fatima Yamaha. 26 hittills annonserade akter till programmet blir nu 30 jämnt.

Det här är fyra unika artister som alla är där högst upp och längst fram i det breda spannet av musik som vi väljer att kalla för elektronisk.

Med en vilja att inkorporera säregna ljud i sina produktioner och samtidigt hålla sig inom fåran för popmusik har Flume tagit över streamingtjänsterna de senaste åren. Samarbeten med Tove Lo och Kai från senaste albumet Skin har gått från vanliga hits till att bli stora virala succéer. I Flumes värld kan genrer som future bass, hiphop och house frodas sida vid sida samtidigt som låtkärnan hela tiden känns bekant ­– en effekt som gör att Flume både känns framåtskridande och klassisk på samma gång. Att framstående namn som Beck, Pusha T och Vince Staples har samarbetat med Flume den senaste tiden får agera bevis för att det här är en producent både i tiden och för framtiden.

Way Out West sker i Slottsskogen, Göteborg, 10 till 12 augusti och har sedan tidigare bokat: Lana Del Rey, The xx, Frank Ocean, Band Of Horses, Chance The Rapper, Ryan Adams, Danny Brown, med flera.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA