x

Manowar gör 4 spelningar i Sverige på sin sista turné någonsin

Manowar gör 4 spelningar i Sverige på sin sista turné någonsin

Hårdrocksbandet Manowar har nu lagt till fem spelningar på sin turné The Final Battle World Tour; det blir en konsert i Norge och hela fyra spelningar i Sverige. Göteborgarna får i sin tur två konserter på samma kväll.

Under sin imponerande karriär har de satt stora avtryck inom hårdrocken tack vare en kombination av unikt hantverk och karaktäristiskt låtskrivande. Med en övertygelse, ihållighet och mod gör de alltid saker på sitt eget sätt. I en tid av talangprogram och one hit wonders ger det här bandet alltid det som fansen älskar dem för: ett hårt och kraftfullt soundtrack till deras liv och låtar som hyllar djärvheten hos individen.

Under årens lopp har bandet fått mänger av guld- och platinautmärkelser och de har gjort mer än 35 turnéer där de sålt ut ställen som tar mellan 10 000 och 50 000 personer.

2014 släppte Manowar Kings Of Metal MMXIV Silver Edition, en helt ny inspelning av bästsäljaralbumet Kings Of Metal som var fullt med överraskningar och annan bonus.

Efter flera årtionden med framgångar och utmärkelser ska nu de här metallegendarerna turnera runt världen en allra sista gång. The Final Battle World Tour kommer en sista gång att släppa lös Manowars urkraft.

De nya turnédatumen:

15 november: Arbis, Norrköping
17 november: Scandic Scene, Hamar
18 november: Fryshuset Arenan, Stockholm
20 november kl 19.00: Trädgårn, Göteborg
20 november kl 22.00: Trädgårn, Göteborg

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA