x

Komikerns Way Out West-status upprör

Komikerns Way Out West-status upprör

Under årets Way Out West laddade den hyllade komikern Fredrik Söderholm upp en bild på DJ:n Sabri och insinuerade att han gick runt med en "kokainbehållare". I sin status skriver han bland annat "Fan va coola dom är ändå. Svarta har dom lite för lätt på wow?".

Damon Rasti reagerade starkt på detta och la ut bilderna för allmän beskådan. Och många är de som har delat och uttryckt sina åsikter kring komikerns initiativ. Så pass mycket att Fredrik Söderholm nu har valt att radera statusarna.

LÄS OCKSÅ: De var sämst och bäst på Way Out West

Läs Damon Rastis Facebook-inlägg i sin helhet:

"Om du trodde att du är på Way out West och bland softa människor vill jag att du ska veta att "Årets manliga komiker 2017" Fredrik Söderholm går loss på att utpeka min bror Sabri som knarklangare och att konstatera att "Svarta har det för lätt på wow", baserat enbart på hans hudfärg. Fuck den äckliga jäveln och alla som supportar sån skit förklädd i "humor". Vi har 23 gemensamma vänner. Detta är från hans Instagram ikväll. Reagerar för jag stod bredvid Sabri nu när han spelade ett väldigt fint set. Vi slutar aldrig stå upp! 
Ps. Imorgon ber han om ursäkt pga fylla och folk kommer glömma det, för "han menade inget illa". Fuck folk också!"

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA