x

Gröna Lund släpper första bokningen för 2018 – och den är tung

Gröna Lund släpper första bokningen för 2018 – och den är tung

Den 29 september stängde Ghost Gröna Lunds konsertsommar 2017, men redan avslöjar nöjesparken vilken den första bokningen till konsertsommaren 2018 är.

Den 6 maj kl. 20.00 kommer ingen mindre än den mångfaldigt Grammyvinnande rapparen Macklemore att inta Stora Scen.

– Vi har haft över 400 000 konsertbesökare på Gröna Lund sommaren 2017, vilket gör mig otroligt stolt. Nu ska vi förvalta det förtroendet och fortsätta boka grymma konserter till 2018, och att vi släpper Macklemore som första bokning säger nog en hel del om att vi inte kommer spara på krutet till nästa sommar, säger Gröna Lunds ägare Johan Tidstrand i ett pressmeddelande.

Artikeln fortsätter under videon.

Benjamin Hammond Haggerty, som är betydligt mer känd under sitt artistnamn Macklemore, slog igenom stort 2013 tillsammans med Ryan Lewis med singeln Thrift Shop, som utan formellt stöd av ett skivbolag intog förstaplatsen på Billboardlistan i USA. Tillsammans fick de också senare en megahit med låten Can’t Hold Us som har över 500 miljoner spelningar på Spotify.

De nya singlarna Marmalade (featuring Lil Yachty) och Glorious (featuring Skylar Grey) kommer från hans senaste nysläppta album, som är hans första soloprojekt på över tolv år.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA