x

Se Josh Homme stoppa slagsmål under konsert

Se Josh Homme stoppa slagsmål under konsert

Ett slagsmål inträffade i publiken under Queens Of The Stone Ages konsert på Madison Square Garden i torsdags. Men med kärlek och humor kom bandets frontman Josh Homme till undsättning.

Det var på den pågående turnén Villains som bandet spelade på den ikoniska arenan i New York. Innan det albumaktuella numret Domisticated Animals pausade Homme spelningen då han såg att ett slagsmål brutit ut i publiken precis framför scenen. Se videon längre ned på sidan.

LÄS OCKSÅ: Kents psykbunker får nytt liv

”Vi är inte här för att slåss. Om du vill slåss, kör upp ditt huvud i arslet och slåss för luft – och dra sen åt helvete”, säger Homme, till publikens jubel. Och fortsätter:

”Vi är här för att dansa, alla ska få ligga och ni vill inte ha säkerhetsvakterna överallt – de är redan strikta nog som det är …

LÄS OCKSÅ: GAFFA Stjärnskott – här är månadens bästa

Han sammanfattar sedan slagfärdigt sina tankar, ett uttalande som också skulle kunna fungera som Queens Of The Stone Ages motto:

"Vi är inte ett soundtrack för er att slåss till, vi är ett soundtrack för er att knulla till. Om du inte gillar det, så dra åt helvete."

Före konserten hade bandet gömt flera gratisbiljetter på New Yorks tunnelbanestationer. Längs den så kallade Q-linjen i stadens tunnelbanesystem fanns tre kuvert med biljetter till kvällens konsert. Skivbolaget lade upp ledtrådar på Instagram för att fansen skulle lyckas hitta de åtråvärda konsertplåtarna.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA