x

GAFFA-Priset blir gala – under Where's The Music

GAFFA-Priset blir gala – under Where's The Music

GAFFA har sedan 2011, med läsarnas hjälp, delat ut priser till årets viktigaste artister. Nu tar vi nästa steg och anordnar en gala!

Nästa år blir GAFFA-Priset med gala och den sker i samband med Where’s The Music i Norrköping.

10 februari samlas fans och artister för att ta del av en show där vi delar ut en stor mängd statyetter till 2017 års bästa musik. Under kvällens gång delar även arrangören för Where's The Music, FKP Scorpio, ut Viola Beach Memorial Award till ett band och en manager.

Förutom utdelningen är GAFFA-Priset också en musikshow, där både höjdpunkter från 2017 och nya tongångar framförs live på scenen. Galan är öppen för alla och biljetter släpps 1 december.

Glöm inte att rösta

Förra året knep storheter som Zara Larsson, Kent, Beyoncé, Laleh och Coldplay hem GAFFA-Priser. Vilka har då stått för de bästa prestationerna under musikåret 2017?

För att utse årets vinnare av GAFFA-Priset behöver vi er hjälp, kära läsare. Därför uppmanar vi er alla att gå in på gaffa.se/priset och rösta från och med 4 december. På så vis sätter ni er prägel på årets pris och har chans att vinna grymma premier!

Info om programledare och klara artister för galan sker löpande.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA