x

Succéfestivalen återkommer – med tunga namn

Succéfestivalen återkommer – med tunga namn

Festivalen Åre Sessions återvänder för sin andra upplaga under skidsäsongens sista helg 27-28 april 2018. Idag presenteras de första artisterna och det handlar om en inhemsk popikon, en internationell popstjärna och ett av landets mest spännande framtidshopp.

– Vi är superstolta över detta första artistsläpp. Oskar Linnros har en av landets främsta popkataloger i ryggsäcken, och har därtill släppt ett av årets bästa svenska album. Tove Styrke håller på att få ett enormt genomslag internationellt, så det känns extra kul att få presentera en konsert med henne på hemmaplan. Och så Janice, som är ett av våra mest spännande framtidshopp, säger Liza Nilsson, marknadsansvarig på festivalen.

Nytt för i år också att man kommer lägga ett större fokus på de aktiviteter som rör sig utanför den musikbaserade kärnan – såsom toppturer, yoga och freeride sessions.

Förra årets festival lockade enligt arrangören över 8 000 besökare vilket i sin tur innebar fullbokade stugor och hotell över hela byn.

– Vi hade aldrig i vår vildaste fantasi vågat tro att det skulle bli så bra uppslutning som det faktiskt blev. Vi är sjukt glada över responsen och har en massa idéer på hur vi ska fortsätta utveckla Åre Sessions, säger Liza Nilsson.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA