x

Frej och Joy leder GAFFA-Prisets gala

Frej och Joy leder GAFFA-Prisets gala

När GAFFA-Priset går och blir gala samlas den svenska musikbranschen och musikälskare i Norrköping. Showen sker 10 februari i Flygeln och du kan räkna med en kväll av god värdskap, oförglömliga tacktal och inte minst fantastisk livemusik!

Idag kan vi presentera vilka som leder denna happening och det är inga mindre än Frej Larsson och Joy M'Batha!

– Vi snackar om två unika karaktärer, två samspelta multitalanger som vet hur man leder och som ger allt en extra twist och lite mer edge, säger GAFFAs chefredaktör Daniel Horn.

Artikeln fortsätter under bilden.

gallery_large

Frej Larsson släppte 24 november Bland Streckgubbar Och Linjemän. Du har tidigare sett honom i konstellationer som Slagsmålsklubben, Maskinen och Far & Son. Han har stått för en uppmärksammad TV4-serie och är ständigt aktuell med sitt musikkollektiv Pizzaslize Records. I januari går han i rättegång mot ryska staten för ett bögbarsbygge på Putins sommarstugetomt.
 
27 oktober skickade Joy M'Batha ut sin senaste singel, KRLKN. Hon rosades för sitt 2016-släpp Inte God Men Gud och ligger (tillsammans med Frej Larsson) bakom den officiella EM-låten för svenska herrlandslaget: Mitt Team som kom ut förra året. I början på nästa år släpper de även låten Äntligen Hemma.
 
– GAFFA Sverige är som en enbent hockeyspelare. Vi är protesen som glömdes kvar i omklädningsrummet, och alla vet att det är där den goda stämningen kommer ifrån, hälsar programledarduon.
 
Din gala – du röstar fram vinnarna
 
Galan sker i Norrköping 10 februari. Samtidigt som festivalen Where's The Music ljuder för fullt i hela staden. Biljett till galan köper du här. Planerar du att gå på Where's The Music och/eller är du GAFFA-prenumerant finns biljetter till rabatterat pris här.
 
Inom kort skickar vi ut de första liveakterna och vi lovar att det blir något alldeles extra!
 
GAFFA-Priset är läsarnas pris. Det är du som röstar fram vinnaren. Gör dina val här fram tills 15 januari.
 
Vi ses i Norrköping!

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA