x

Utmanar kroppsideal med nya singeln

Utmanar kroppsideal med nya singeln

Under hösten har Isa varit aktuell med egna labeln Licious Music och med låtarna I.S.A och Me Too (som var en reaktion på rörelsen med samma namn). Hon fortsätter att utmana idealen och de rådande popstjärnenormerna med den nya singeln.

Perfect är både nån typ av statement samtidigt som det är en påminnelse åt mig själv. Jag har lagt alldeles för mycket tid på att försöka vara ”perfekt” i andras ögon, och det är en ständig process att våga utmana både normer, ideal och framför allt sig själv. You don´t have to be perfect – so what?, säger Isa i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Spotify når ny milstolpe

Perfect handlar om hur man hanterar pressen på både yttre och inre perfektion. Om hur det är bristerna som definierar en människa och hur det är okej att inte vara perfekt – folk kommer gilla dig ändå.

Artikeln fortsätter under låten.

Eget skivbolag

Med sin egen label Licious Music har Isa skapat en plattform för att kommunicera och uttrycka sig genom popmusik – oberoende av vad en mansdominerad bransch tycker om saken. En plattform där hon med musik kan förmedla åsikter och känslor som kanske någon annan i samma ålder skulle uttryckt i en blogg eller på Instagram.

– Jag skriver extremt mycket musik, det är en fantastisk ventil för mig och det är en grym frihet att kunna släppa vad och när jag vill. Jag tänker mig att släppa ny musik cirka en gång i månaden under 2018, och sedan ett album fram emot hösten, säger Isa.

LÄS OCKSÅ: Hör sydkoreanen tolka Kent helt exemplariskt


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA