x

Stjärnan rasar mot festival-giganten

Stjärnan rasar mot festival-giganten

2 Chainz delar sitt missnöje i sociala medier efter offentliggörandet av årets festivalaffisch.

The Governors Ball har nyligen presenterat sitt program till 2018 års event. Den populära festivalen, som årligen arrangeras i New York, har sedan 2011 varit leverantörer av innehållsspäckade affischer med artister och bokningar som spänner mellan många genrer.

Georgia-rapparen 2 Chainz (bilden) är en av artisterna som ska uppträda den här sommaren. Han har haft flera låtar som har sålt platina och släppte ifjol det kritikerrosade albumet Pretty Girls Like Trap Music. Singlar som 4AM, Good Drank och It's A Vibe har dessutom alla hittats på diverse topplistor.

LÄS OCKSÅ: Amerikanska medier hissar På Spåret-uppträdande

När plakaten till The Governors Ball 2018 publicerades och rapparen fann sitt namn i litet typsnitt halvvägs nere på sidan blev det för mycket. 2 Chainz menar att han förtjänar ett större erkännande och en bättre placering på affischen.

– De som har gjort den här affischen får göra om den, skriver han bland annat på Instagram. 

Artikeln fortsätter under Instagram-bilden.

Rapparen Russ, även han bokad för festivalen, kontaktades av journalister till TMZ och menar att det hela är politik och att 2 Chainz missnöje är berättigat. Vanligtvis är placering på festivalaffischer något som avtalat direkt mellan artistens management och festivalarrangör.

Det har i skrivande stund inte kommit någon offentlig respons från festivalen, som i övrigt kan locka med headliners som Jack White, Eminem, Travis $cott och Yeah Yeah Yeahs.

The Governors Ball sker 1 - 3 juni.

LÄS OCKSÅ: Radiohead stämmer Lana Del Rey


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA