x

Frej & Joy är Äntligen Hemma – kolla in deras nya video

Frej & Joy är Äntligen Hemma – kolla in deras nya video

Joy M'Batha och Frej Larsson träffades på Nästa Nivå och har sedan dess tillsammans gjort avtryck på den svenska hiphopscenen med sina unika uttryck. De skapade bland annat den officiella svenska EM-låten 2016 och är just nu aktuella som programledare på den första upplagan av GAFFA-Prisets gala som sker i Norrköping 10 februari. Nu släpper de även sin nya singel Äntligen Hemma, med tillhörande musikvideo.
 
 
Artikeln fortsätter under videon.
 
 
Äntligen Hemma handlar om den trygghet som vi har hittat och skapat trots alla svårigheter. Vi vet hur det är att behöva hustla för överlevnad – det är ingen nyhet. Men vi vet också hur det är att äta ostron i Cannes med landslaget och att åka världen runt och göra musik. Skulle vi förlora allt, så har vi varandra. Lyckan sitter inte i om det är nudlar eller ostron man äter, utan det handlar om med vem och hur. Och vi är familj. Det kan ingen ta ifrån oss, skriver duon som ett manifest för låten.
 
 
I musikvideon får vi följa paret i vardagen med hårtorks-sång framför badrumsspegeln, återblickar från resor och vardagsrumshäng.
 

– Idén till låten kom från ett projekt som ett majorbolag ville göra med oss om den svåra bostadsmarknaden. När det bara var vi som levererade och de inte kunde uppfylla löftet om att betala i förskott så hoppade vi av projektet och drog till Spanien och spelade in, hälsar de i ett pressmeddelande.
 
Videon är inspelad i Ronneby där Frej är uppvuxen och har spelat in de flesta av sina framgångshistorier. 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA