x

Britney Spears ger Sverigekonsert – på oväntad plats

Britney Spears ger Sverigekonsert – på oväntad plats

Den legendariska popikonen Britney Spears kommer till Sverige och platsen är – Sandviken.

Stjärnan åker ut på turné för att spela sin hyllade och prisbelönta Las Vegas-show Britney: Piece Of Me för allra sista gången. Turnén besöker den amerikanska östkusten och utvalda städer i Europa – däribland landar världsstjärnan i Sverige och Sandviken för en konsert på Göransson Arena lördag 11 augusti.

Biljetterna till denna exklusiva Sverigekonsert släpps lördag 27 januari kl 9.00 via Livenation.se.

LÄS OCKSÅ: GAFFA-Priset 2018 – och de nominerade är ...

Rekordshowen Britney: Piece Of Me har spelats i fyra år på The AXIS på Planet Hollywood Resort & Casino i Las Vegas och har mötts av hyllningar både från fans och kritiker sedan premiären 2013.

– Som den första samtida superstjärnan att ha en ”resident show” i staden har hon och Ceasars Entertainment satt en ny standard för vad som är möjligt när det gäller underhållning i Las Vegas. Med över 250 föreställningar som alltid var slutsålda har showen omsatt över 140 miljoner dollar och sålt nästan en miljon biljetter, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.

KRÖNIKA: "Vad är väl en gala i Partille?"

Britney Spears själv kan se tillbaka på nära 150 miljoner sålda album. Hon är född i Mississippi och uppvuxen i Louisiana innan hon blev Britney med hela världen i och med hennes första singel – Max Martin-skrivna …Baby One More Time. Låten har sålts i över 20 miljoner exemplar. 

Totalt har hon släppt sex album som alla har debuterat på Billboard-listans första plats och haft otroliga 22 hits på Billboards Top 40.

LÄS OCKSÅ: Se dokumentär om mytisk studio – Bowie, Pop, Cave med flera medverkar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA