x

“Vi ska göra den bästa galan i Sverige i år”

“Vi ska göra den bästa galan i Sverige i år”

När GAFFA-Priset går och blir gala samlas den svenska musikbranschen och musikälskare i Norrköping. Showen sker 10 februari i Flygeln och du kan räkna med en kväll av god värdskap, oförglömliga tacktal och inte minst fantastisk livemusik!

Som värdar för kvällen står Frej Larsson och Joy M'Batha och livemusiken sköts av Graveyard, Muhammed Faal, Rein, Rome Is Not A Town och Slowgold!

– Det känns otroligt fint för vi fick så gott som alla våra förstahandsval, säger GAFFAs chefredaktör Daniel Horn och fortsätter:

– Livemusiken på galan ska spegla innehållet i tidningen. Etablerat blandas med oetablerat och vi har försökt få till en god genreblandning och akter som är som gjorda för scenen.

BILJETTER SNART SLUT --> GAFFA-Priset 2018: Se Graveyard, Slowgold, Rein, Rome Is Not A Town och Muhammed Faal live

Ett av Sveriges bästa och största hårdrockband, Graveyard, jobbar med en ny fullängdare och kanske sprids ny musik ut i lokalen, hiphop-hoppet Muhammed Faal släpper ny låt samma dag som galan, Rein gör ett ytterst exklusivt gig under en annars Rein-tyst vår, Rome Is Not A Town kommer röja sönder scenen och för Slowgold är det här som ett startskott för en kommande fullängdare.

– Det ska bli väldigt kul att spela på galan. I vanliga fall gör man ju längre spelningar, men då finns också en liten risk att tappa fokus. Så jag kan tycka om att gå ut och bara gå all in, som man måste göra på en gala, säger Amanda Werne, aka Slowgold.

GAFFA-Prisets gala sker mitt under ett brinnande Where's The Music och alla är välkomna. Planerar du att gå på Where's The Music och/eller är du GAFFA-prenumerant finns biljetter till rabatterat pris.

– Vi ska göra den bästa galan i Sverige i år, låter Frej och Joy hälsa.

Vi tror dem. Ses i Norrköping!

HÅLLTIDER:

17:30 – insläpp och mingel
18:00 – röda mattan öppnas
18:45 – uppsök din plats
19-20 – GAFFA-Priset


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA