x

Avslöjar Sverigeturné och albumrelease

Avslöjar Sverigeturné och albumrelease

Med ett framgångsrikt 2017 bakom sig är Parham redo att rulla ut ny musik. Det nya albumet Torsken släpps 6 april och innehåller flera intressanta gästinhopp av artister som Parham själv ser upp till och inspireras av, hälsas det från skivbolaget Playground.

– Med skivan berättar Parham om ett år med många toppar men också dalar, att prestera som bäst när du mår som sämst och hur det känns att förlora nästan all sin trygghet, att ”torska allt”, står det skrivet i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Klubbprofil ställer in efter vaktvåld – "Det jag ser är ett övergrepp"

I fredags kom det andra smakprovet från det kommande albumet. Singeln Tranquilo gästas av ingen mindre än Mwuana. Nu står det också klart att Parham åker ut på en turné med start den 13 april i Stockholm på Debaser Strand.

Hela turnén:

13 april – Stockholm, Debaser Strand 
18 april – Uppsala, Katalin
20 april – Norrköping, Arbis
21 april – Malmö, Babel 
27 april – Göteborg, Pustervik
5 maj – Lund, Mejeriet

Parhams debut Pojk från 2014 kritikerhyllades och belönades bland annat med pris för Årets hiphop på Manifestgalan. Med andra skivan Hemma Här som kom 2016 utvecklade Parham sin musikaliska identitet. GAFFAs Karin Lillbroända menade i sin recension att ”det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan Grammisnominerades, och under P3 Guld framträdde Parham med två låtar.

LÄS OCKSÅ: "Det skulle vara den definitiva döden för bandet"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA