x

Svenskt technoparti startar nakenklubb

Svenskt technoparti startar nakenklubb

Vi har sedan tidigare skrivit om Technopartiet som har för avsikt att hamna i Riksdagen. Nu har partiet även beslutat sig för att starta en nakenklubb i centrala Stockholm, rapporterar Stockholm Direkt.

– Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger initiativtagaren Damien Eie till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Robyn släpper album

Arrangören lovar att om du klär av dig naken i garderoben kommer du in gratis. Klubben bär också på det passande namnet Klubb Naket, som fungerar som en metafor till att komma som man är.

– Vi tycker att alla ska ha rätt att gå ut och klubba utan att behöva bli utsatta för trakasserier, oavsett kön, läggning eller annan fantasi, säger Damien Eie som även låter hälsa att klubben riktar sig till fetisch- och queerpubliken och att sexuell frihet är en del av klubbens manifest.

Klubb Naket håller till i korsningen vid Skanstull och står med premiär 24 februari. Tanken är att den sedan ska vara öppen varje lördag.

LÄS OCKSÅ: "Det vi gör är helt enkelt vad rörelsen står för"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA