x

Vapenlobbyist: "Hans röst låter som fjärten från en döende ko"

Vapenlobbyist: "Hans röst låter som fjärten från en döende ko"

En av den amerikanska vapenorganisationen NRA:s (national Rifle Association) talespersoner har ett rejält horn i sidan till Neil Young, skriver Conseqence Of Sound.

Dana Loesch är inte bara vapenlobbyist, hon är också väldigt intresserad av musik. Så här såg till exempel hennes lista för de sämsta banden genom tiderna ut.

LÄS OCKSÅ: Kapten Röd hyllar kommunistens tilltag

Loesch verkar mån om att snarare tala om vad hon inte gillar, än vad hon faktisk gillar, i musikväg. Och någon hon verkligen inte gillar är Neil Young. Nedan följer ett axplock av den kritik som vapenivraren har riktat mot Young.

Loesch slänger in Young i en grupp tillsammans med Nickelback och Bush. En grupp akter hon skulle betala mycket pengar för att sluta spela om hon hade varit stormrik. Hon skriver också att Youngs röst låter som fjärten från en döende ko och pekar ut honom som den disharmoniska delen av kultgruppen Crosby, Stills, Nash & Young.

LÄS OCKSÅ: Nu ska hunden börja podda

Nu har Young besvarat Loesch avsky mot honom. Och han verkar ta kritiken med ro, Till The Daily Beast säger han bland annat:

– Talespersonen? Den där kvinnan? Hon gillar inte mig? Ja, hon är ju en av de där. Men Trump gillar min musik.

Sedan får rockstjärnan se några av Loesch Tweets och börjar skratta samtidigt som han levererar den pricksäkra kommentaren:

– Varför skjuter hon mig inte bara?

LÄS OCKSÅ: Heilandet på bandbilden skapar ilska – "livegitarristen har nu valt att kliva av"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA