x

Nytt sätt att sälja och köpa biljetter ​– säkert, rättvist och enkelt

Nytt sätt att sälja och köpa biljetter ​– säkert, rättvist och enkelt

Är du ute efter ett lätt sätt att sälja dina biljetter på, eller söker du biljetter till en slutsåld show? Glöm osäkra transaktioner över sociala medier – nu kan du utföra dem på ett rättvist, säkert, och transparent sätt.

Europas största fan-till-fan-biljettåterförsäljare, TicketSwap, har äntligen kommit till Sverige. Med innovativ teknologi och ett fantastiskt support-team har TicketSwap skapat en trygg marknadsplats för äkta fans.

– “Idén till TicketSwap kom när Hans Ober försökte sälja en biljett till festivalen Lowlands. Han insåg då hur svårt det var och att de tjänster som fanns tillgängliga var opålitliga. Med hjälp av Frank Roor och Ruud Kamphuis lanserades snart den första versionen av TicketSwap. Med fansen i fokus – alltid rättvisa priser, och skydd mot bedrägerier – växte vi snabbt, och har nu över 2.3 miljoner användare i över 20 olika länder, och har över 100 partnerskap med biljettleverantörer, arrangörer och arenor, säger Sofia, Marknadschef för Sverige på TicketSwap.

Så, hur fungerar det? ​

Till att börja med behöver man logga in via Facebook för att köpare tydligt ska kunna se vem de gör affärer med. Säljare bestämmer priset själva men kan som högst begära 20% utöver ursprungspriset. Utöver detta verifieras alla användare och biljetter genom TicketSwap. När evenemanget är över får även köparen en möjlighet att skicka ett tack-meddelande till säljaren.

Har du blivit sjuk eller känner mer för fredagsmys? Sälj din biljett tryggt och enkelt

Att sälja en biljett på TicketSwap är väldigt enkelt: du behöver bara välja till vilket evenemang biljetten är till, ladda upp biljettfilen, bestämma ditt pris, och ange det konto du vill ha pengarna på. För att öka chanserna att sälja biljetten går det även att enkelt dela en länk till annonsen på både din och evenemangets Facebook-vägg. Vid en lyckad försäljning dras 5% av biljettpriset av i serviceavgift, och pengarna förs över nästa arbetsdag.

Gör som GAFFA-redaktionen – köp biljetter i sista minuten även om showen är slutsåld

Vill du köpa en biljett söker du lätt upp evenemanget du vill gå på. Om biljetten du önskar finns tillgänglig är det bara att lägga till biljetten i din varukorg och betala (serviceavgiften på 5% är redan inräknat i biljettpriset). Om det inte finns några biljetter tillgängliga går det enkelt att skapa en sökes-annons – även denna kan postas på din och evenemangets Facebook-vägg för att öka dina chanser att få tag på en biljett. När en biljett läggs upp till försäljning på evenemanget kommer du även att få en notifikation via e-mail eller direkt som en push-notifikation om du har iPhone-, eller Android-appen
installerad.

gallery_large

Är du, såsom vi, redo för sommaren? Kolla in TicketSwaps lista över sommarens festivaler runt om i Europa.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA