x

Stjärnan läxar upp journalisten efter tillrättavisning

Stjärnan läxar upp journalisten efter tillrättavisning

Journalisten hade inte gjort sin research ordentligt, menade popstjärnan.

Nyligen blev det klart att Dua Lipa blir tvungen att ställa in en radda konserter som uppvärmare till Bruno Mars i Australien.

"Jag har uppträtt med fruktansvärd smärta i mina visdomständer och efter inrådan från min tandläkare och oralkirurg var jag tvungen att rycka ut dem meddetsamma", skrev det brittiska stjärnskottet på Instagram

Alla var dock inte nöjda med förklaringen. När Dua Lipa dök upp i talkshowen Jimmy Kimmel Live! i veckan undrade den australiske journalisten Richard Wilkins hur det kunde komma sig att hon var frisk nog för att framträda i amerikansk TV men inte uppträda för hennes australiska fans.

Han fick ett dräpande svar från Dua Lipa:

"Hade du varit en bra journalist hade du gjort research istället för att prata ur arslet. Jimmy Kimmel spelades in i februari i Los Angeles och sändes igår. Jag har varit i Australien och legat i sängen och skulle inte ställa in mina konserter med Bruno Mars om jag inte var tvungen."


Föga överraskande lade sig Wilkins platt efter Lipas svar. Han skickade tillbaka en tweet där han beklagade sig och berättade att han fått ordentligt på käft från både hennes fanskara och sin egen son.

Dua Lipa återvände till scenen på tisdagskvällen, så den framflyttade Sverigespelningen som äger rum på Annexet i Stockholm 24 april är knappast hotad.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA