x

E-type med miljonförlust

E-type med miljonförlust

Två år efter att Martin E-type Eriksson slog upp portarna till sin drömkrog i Stockholms skärgård tvingades han sälja projektet efter en miljonförlust. Det var i höstas som krogarna på Dalarö och Fjäderholmarna såldes. Han hade då förlorat 1,4 miljoner kronor skriver Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: R Kelly anklagas för grooming av 14-åring

– Det har varit lite svårt i skärgården. Regnar det så är det ju helt tomt där. Idén och intentionen var det inget fel på, men det var verkligen inte roligt ekonomiskt. Jag sålde i höstas. Det är bra gubbar som har tagit över och de har en annan affärsidé och tror på det. Två år kämpade jag järnet men det funkade inte, säger E-type till Expressen.

E-type driver också andra restauranger i Stockholmsområdet där vikingkrogen Aifur i Gamla stan i Stockholm har lockat många besökare och dragit in miljonvinster. Han har också ställt in siktet på en annan restaurang i Birka och har nu köpt in sig i en krog där.

– Vi kommer ta en del maträtter från min krog i stan så att det blir mer vikingastil. Det känns lite roligare att laga mat när det är människor där, säger E-type till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Är plagiat-tvisten äntligen löst?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA