x

Swedish House Mafia splittras – och får 3 nya versioner

Swedish House Mafia splittras – och får 3 nya versioner

I början på veckan kunde vi meddela att Swedish House Mafia äntligen återförenats! Trion sågs uppträda tillsammans under Ultra Music Festival i Miami. 

På sociala medier blossade spekulationerna upp och på Steve Angellos instagram kunde vi se hur trion stod enade. Gruppen består sedan tidigare av Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello.

Artikeln forsätter under inlägget,

 

IT WAS TIME

Ett inlägg delat av Steve Angello (@steveangello)

Under inlägget i versaler stod det tydliga budskapet skrivet, "Det var dags nu".

Allt gott så, eller? Uppenbarligen varade inte den här återföreningen särskilt länge. Enligt säkra källor till GAFFA har det nämligen redan nu hamnat grus i mafia-maskineriet. Så till den grad att medlemmarna återigen har splittrats och nya konstellationer börjat ta form. Samtidigt verkar alla ha för avsikt att rida vidare på konceptet Swedish House Mafia, men då ingen äger rättigheterna till namnet ser vi nu nya, mer eller mindre igenomtänkta projektnamn dyka upp.

Enligt vår källa kommer Steve Angello gå ihop med den svenska DJ:n Eric Prydz och forma Swedish Housewife Mafia. Ett namn som troligtvis syftar på att de båda är gifta med Hollywoodfruar från den svenska realityserien.

Axwell har i sin tur tagit en kontakt med Norges stora housestjärna Kygo för att bilda Scandinavia House Mafia

Med detta sagt går Ingrosso vidare med Deadmau5 och projektet med den passande titeln Swedish Mouse Mafia. Vem som vinner på den här ytterst märkliga förgreningen återstår att se.

Artikeln forsätter under inlägget.

 

Ett inlägg delat av deadmau5 (@deadmau5)

Och vi på GAFFA hälsar med detta: glad första april!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA