x

Rasar mot Guns N' Roses

Rasar mot Guns N' Roses

Guns N' Roses pågående återföreningsturné Not In This Lifetime har varit en stor succé för alla inblandade. Biljetterna har sålt slut rekordsnabbt i nästan alla länder.

Men alla är inte helt nöjda. I ett längre inlägg på Facebook har bandets original-trummis Steven Adlers bror, Jamie Adler, gått ut hårt mot bandet. Det skriver Alternative Nation.

LÄS OCKSÅ: Se totalslakten av Metallica-klassiker

I inlägget kallar Adler bandmedlemmarna för ”giriga, hjärtlösa, egoistiska människor.”

– Hade Slash, Axl och Duff haft 10% av det hjärta den mannen (Steve Adler) har, kanske han skulle fått vara med på Guns N' Roses-turnén, skriver Adler bland annat.

Inlägget fortsätter under videon

Vidare i inlägget av Jamie Adler går det att läsa att han reagerat starkt på det faktum att hans bror endast fick vara med och framföra en enda låt med bandet under en konsert i Argentina nyligen. Steven Adler har inte varit fast trummis på den stora turnén, men har gjort flera inhopp och varit med på vissa låtar under några av konserterna. 

TÄVLING: Vinn hotell och biljetter till Garden Festival 

I samband med Adlers sporadiska inhopp har många fans också reagerat på att inte heller gitarristen Izzy Stradlin varit med på återföreningsturnén.

Nyligen avslöjade bandets tidigare manager Alan Niven att bandet var nära en ”ordentlig återförening” i samband med en konsert på den pågående turnén. Izzy Stradlin reste enligt Niven till en av konserterna och var med under repet tillsammans med resten av bandet. Men något upprörde Stradlin och han lämnade platsen innan konserten hunnit börja.

LÄS OCKSÅ: Lill-Babs är död


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA