x

Morrissey fortsätter att uppröra – på ny hemsida

Morrissey fortsätter att uppröra – på ny hemsida

Morrissey fortsätter göra sina fans besvikna. Den forne The Smiths-frontmannen lanserade nyligen en ny webbsida, Morrissey Central som han nu använt sig av för att sprida sina tveksamma åsikter.

Ett av hans första inlägg i sektionen ”Messages From Morrissey” är svar på en krönika av Nick Hasted från The Independent, ”This Charmless Man: How Morrissey’s Big Mouth Struck Again … And Again.” Där jämför Hasted att lyssna på Morrissey med en lång utdragen skilsmässa. ”You keep seeing hopeful flickers of the old love, but you know something’s broken for good.”

LÄS OCKSÅ: Morrissey försvarar Spacey och Weinstein

I inlägget Morrissey döpt till "Why The Independent hates independence", skriver han bland annat: 

"Ibland blir betydelsen av en konstnär (eller politisk figur) tydlig genom de ansträngningar som görs för att tysta dem. För två veckor sen med ”stiff-backed priggishness” publicerade The Independent en extremt hatfull artikel, fylld med så mycket vrede att den nästan kvävdes av sitt eget försök att chockera. Som dess mål, var det tydligt att The Independent finner mig så moraliskt och fysiskt motbjudande att det fascinerar dem. Det var tydligt att några nyheter om min död skulle få dem att skratta högt. Ja, det här är vad vi har att göra med.”

Morrissey fortsätter med att anklaga tidningen för att felaktigt skildra honom och hans åsikter, och avslutar med att föreslå en ny slogan till tidningen: ”All The Shit That’s Fit To Print.” 

LÄS OCKSÅ: Klämmer in 10 låtar på en sjutummare 

 

 

Ett inlägg delat av GAFFA.se (@gaffa_se)


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA