x

Är det här den ultimata festivalbiljetten?

Är det här den ultimata festivalbiljetten?

Live Nation Festival Passport för 2018 är här. Det omåttligt populära passet kommer i årets upplaga innefatta fler festivaler än tidigare och vara tillgängligt över hela världen.

– Efter att omedelbart sålt slut förra året utökar vi nu festivalsatsningen för 2018 genom att dubblera antalet tillgängliga Live Nation Festival Passport till totalt 2 500 pass. Det ger köparna en standardbiljett till de hundratals festivaler som deltar i programmet runt om i världen, hälsar arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

MEST LÄST: Musikern Annika Forsberg har gått bort

Festivalpasset kommer i två olika varianter: en standardbiljett och en med VIP-inträde. Priset för en standardbiljett är 999 amerikanska dollar, medan VIP-biljetten kostar 5000 amerikanska dollar.

Festivalpass-innehavarna kommer i år ha tillgång till fler festivaler än tidigare, med obegränsad entré till mer än 100 Live Nation-kopplade festivaler runt om i världen så som Austin City Limits Music Festival, Bonnaroo Music and Arts Festival, Download, Electric Daisy Carnival, Falls Festival, Firenze Rocks, Lollapalooza, och många fler.

LÄS OCKSÅ: Så Mycket Bättre släpper sina sista namn

Sydney City Limits, Creamfields, RedFestDXB, Impact Festival, Openair Frauenfeld och Edinburgh Summer Sessions är namn på nya festivaler som tillkommer i 2018 års upplaga av festivalpasset. Här hittar du mer info om vilka festivaler som är med.

I GAFFAs kommande maj-nummer medföljer en 60 sidor tjock Festivalguide. Håll ögonen öppna!


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA