x

Rapstjärnan gör porrfilm

Rapstjärnan gör porrfilm

2017 års album Herstory har fått sig ytterligare en her-storia. Bakom en Pornhub-uppsättning kan vi nu se Brooklyn-rapparen Young M.A.

I en ny serie kallad The Visionaries Directors Club kommer Pornhub släppa ett gäng filmer där den första ut är artistens egna, The Gift. Det är en utspelad erotisk fantasi där huvudrollen består av sju kvinnor. Inte en enda man så långt ögat kan nå.

Young M.A är mest känd för sin låt OOOUUU från 2016 men lär högst troligt bli känd för än mer saker ...

I en behind-the-scenes video hör vi rapparen berätta om The Gift. Här med Asa Akira i spetsen.

Artikeln fortsätter under videon.

– Det handlar om en tjej, en oskuld. Det är hennes födelsedag och en kompis skickar henne till det här stället där hon mystiskt får gå igenom olika rum och leta efter, du vet, paradiset. Födelsedagstjejen går omkring med förbundna ögon genom ett lyxslott med stor pool, badtunna, en uppblåsbar svan och gör det ”hon tycker känns bäst”. Jag tycker att det är den perfekta presenten att vara ovetandes om vad som sker, som en överraskning med en överraskning, berättar hon i videon.

Med fria tyglar vad gäller både rollbesättning och produktion ser vi Anya Ivy, Yara Skye, Zoey Reyes, Jenna Sativa, Shyla Jennings, Gina Valentina, Honey Gold, Elena Koshka, Milana May, och Ana Foxxx förverkliga rapparens idéer.

Den finns nu att tillgå via Pornhub's premiumtjänst.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA