x

Hockeystjärnan släpper singel

Hockeystjärnan släpper singel

Nu återvänder singer-songwritern och den före detta AIK-målvakten Chris Lindberg med ny musik. Nothing Ever Will är den första singeln på hans kommande andra album. Det blir uppföljningen till Better Live In The Moment som släpptes 2016.

Låten har country-vibbar och handlar om känslan när man faller för någon. Den skrevs tillsammans med låtskrivaren Dan Tyler. 

Nothing Ever Will är en kärlekslåt som handlar om hur kärleken kan sudda ut alla problem man har i livet", säger Chris och fortsätter. "Melodin kom till mig när jag satt hemma med gitarren en dag. Sedan skickade jag den till Dan i Nashville som skrev texten. Tanken var att låten och soundet på plattan skulle andas en modern Van Morrison, då jag alltid har varit en fan av just den musiken. Jag ville helt enkelt att albumet skulle kännas som en hyllning till den musik jag själv lyssnar på."

Han släpper samtidigt även en musikvideo till låten.

"När vi gjorde musikvideon ville vi göra den enkel och avslappnad. Vi ville ha en miljö som liknades ett sent 50- och tidigt 60-tal som möter ett modernt samhälle. Videon speglar att kärlek finns mellan alla överallt; oavsett ålder, bakgrund eller sexuell läggning. Så vi ville göra en positiv och upplyftande video som speglade just det."

Lyssna på Chris Lindbergs nya singel Nothing Ever Will. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA