x

Way Out West bjuder på mäktiga liveartister

Way Out West bjuder på mäktiga liveartister

– Att behärska ett instrument är en sak, men att i princip bli förknippad med det är en annan. Idag har vi äran att släppa två artister som båda har högsta betyg i klaviatur, hälsar Way Out West-arrangören Luger i ett pressmeddelande.

Idag skickar de ut Nils Frahm [DE] som tidigare i år släppte albumet All Melody och så sent som i februari gjorde Sverige. GAFFAs Janne Hallman var på plats i Berwaldhallen i Stockholm och fick se en "konstfull uppvisning i musikmåleri".

LÄS OCKSÅ: Skådis försökte locka in musiker till sexsekt

Akt nummer två i dagens släpp är ingen mindre än Anna von Hausswolff. Årets mäktiga album Dead Magic har blivit tokhyllat och som liveakt är hon om möjligt ännu bättre. Hennes spelning på Berns i Stockholm belönades med full pott av GAFFA

Arrangören meddelar även att de på fredag klockan 12.00 släpper speldagar för alla bokade artister samt ett limiterat antal endagsbiljetter.

Way Out West sker 9-11 augusti och har sedan tidigare bokat Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Lykke Li, Miriam Bryant, Arcade Fire, Patti Smith, Fever Ray, Thåström, Iggy Pop, St Vincent, Bonobo, Jorja Smith, Timbuktu, The Brian Jonestown Massacre, Brockhampton, J Hus, Noname, Sarah Klang, Dirty Projectors, Chelsea Wolfe, Ariel Pink med flera.

LÄS OCKSÅ: Leila K med flera till ambulerande 90-talsfestival


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA