x

Little Jinder: "Jag bröt mig in i Pete Dohertys hotellrum"

Little Jinder: "Jag bröt mig in i Pete Dohertys hotellrum"

Little Jinder är klar för Way Out West. Detta presenterades i en FB live-sändning som hölls av Little Jinder själv. Samtidigt fick fansen ställa frågor till henne. Här avslöjades inga gästartister inför den stora Slottsskogen-spelningen men väl en galen WOW-upplevelse.

– Ett spårat minne är när jag lyckades bryta mig in i Pete Dohertys hotellrum och hade efterfest själv med hans efterfest-rester. Det var jävligt sjukt. När jag var klar med det gick jag ut därifrån och gick in i De La Souls turnébuss för att jag trodde det var min turnébuss, men det var det ju absolut inte. Så blev jag utslängd därifrån.

LÄS OCKSÅ: Klassiskt konserthak stöter på patrull – "tog med sig all öl"

I samma frågestund fick vi till oss att sommarens Way Out West-spelningen blir hennes enda i sommar, att det kommande albumet släpps någon gång i september, att två singlar skickas ut innan dess och hon lovade även att spela i GAFFA-vagnen. Vi får se hur det blir med det sistnämnda, men hon är hur som helst ytterst välkommen!

Spelningen i sommar blir Little Jinders fjärde på Way Out West. En rätt unik resa som började 2013 på Nefertiti (Stay Out West), Linnéscenen 2015, Magasin 105 (Bananpiren) 2016 och nu på en av Way Out Wests största scener i Slottsskogen 2018.

LÄS OCKSÅ: ”Avicii var omgiven av män som vände bort blicken”

Way Out West sker 9-11 augusti och har sedan tidigare bokat Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Lykke Li, Miriam Bryant, Arcade Fire, Patti Smith, Fever Ray, Thåström, Iggy Pop, St Vincent, Bonobo, Jorja Smith, Timbuktu, The Brian Jonestown Massacre, Brockhampton, J Hus, Noname, Sarah Klang, Dirty Projectors, Chelsea Wolfe, Ariel Pink med flera.

LÄS OCKSÅ: Avicii ställde in hemlig comeback


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA