x

Nu är festivalen Queens Of Pop fullbokad

Nu är festivalen Queens Of Pop fullbokad

Nu knyts säcken ihop för första upplagan av endagsfestivalen Queens Of Pop och detta görs med Alma – sångerskan och låtskrivaren som trollbundit hela världen med sin musik.

– De senaste åren har de nordiska popundren avlöst varandra – men av dessa är Alma den som sticker ut allra mest! Med sitt neongröna hår och sin själfulla röst har hon trollbundit både hemlandet Finland, Sverige och resten av världen, skriver arrangören Live Nation i ett pressmeddelande.

Med sina låtar tillsammans med Tove Styrke, Charli XCX och , likväl som med sololåtarna Dye My Hair och Chasing Highs, har hon nått närmare 200 miljoner streams på Spotify.

– Som liten fick hon sina föräldrar att gråta när hon sjöng – men vi hoppas att det enbart ska vara eufori när hon ställer sig på Queens of Pops scen i sommar, skriver arrangören vidare.

Festivalens lineup är följande: Zara Larsson, Icona Pop, Molly Sandén, Anna Ternheim, Alma, Sarah Klang, Janice, Rhys, Julia Adams och Lova. Eventet sker på Sofiero Slott i Helsingborg 27 juli och Botaniska Trädgården i Uppsala 3 augusti.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA