x

Vad har Guns N' Roses i kikaren?

Vad har Guns N' Roses i kikaren?

Mycket tyder på att någonting stort är på gång i Guns N' Roses-lägret. 

Fans till det amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses har ställt in siktet på någonting som kan handla om bandets klassiska album Appetite For Destruction.

LÄS OCKSÅ: Doktor Kosmos-Uje stoppas av Sveriges Radio

Det är den nya hemsidan GNR.FM som har väckt många frågetecken hos Guns N' Roses-fansen. Där möts besökarna bland annat av texten "DESTRUCTION IS COMING" och länkar till bandets officiella sociala medier. 

Fansen spekulerar nu om en återförening kan vara på väg med trummisen Steven Adler och gitarristen Izzy Stradlin, eller om det klassiska albumet kommer att återutges. 

Artikeln fortsätter under Twitter-meddelandena. 

Sedan den första maj finns det också en klocka som tickar ner och på fredag kommer den att nå noll, skriver Ultimate Classic Rock. Det kan hinta om att ett svar på om det handlar om en återförening eller en återutgivning kommer då. 

Men en del fans kan inte vänta. Till Guns N' Roses-konserten i London hade delar av publiken med sig stora plakat med bilder på alla medlemmar från den klassiska uppsättningen från 1987. 

LÄS OCKSÅ: Kanye West: "Slaveriet låter som ett val"

På det klassiska Appetite For Destruction-albumet finns megahits som Welcome To The Jungle, It's So Easy, Paradise City och Sweet Child O'Mine. Den 21 juli fyller debutalbumet 31 år. 

På debutalbumets årsdag, 21 juli, intar Guns N' Roses scenen på Ullevi. 

VALET 2018: FI – "Alla typer av musik är en del av ett större ekosystem"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA