x

Petter med stora jubileumsplaner

Petter med stora jubileumsplaner

I år är det 20 år sedan Petter släppte sitt debutalbum Mitt Sjätte Sinne, sedan dess har det blivit nio skivor till, böcker, flertalet föreläsningar och otaliga konserter.

Året inleddes med nya singeln Toppen Av Ett Berg som är ett samarbete med Madi Banja, och just nu är Petter högaktuell med låten En Grej I Taget som han gör tillsammans med Mapei.

Artikeln fortsätter under låten.

Igår inledde Petter sin turnésommar i Stockholm på Gröna Lund och i slutet av augusti blir det ett kärt återseende i huvudstaden då han tar över Mosebacketerrassen, för att sammanfatta sina 20 år som artist och textförfattare, genom att gigga under fem kvällar i rad mellan den 22-26 augusti. Biljetterna släpps den 7 maj.

– Det är nästan overkligt att ta in att jag varit igång i över 20 år, men jag kan ändå konstatera att jag har min roligaste period i livet just nu. Lyxen att få göra ny musik tillsammans med flertalet av Sveriges främsta artister är så sjukt roligt och spännande och att ta över Mosebacketerrassen fem kvällar på raken är helt galet. Att spela under bar himmel, "hemma på min gata i stan", nya och gamla låtar, tillsammans, med än så länge hemliga gäster, är min present till alla som älskar att gå på konserter. Jag lovar att det kommer bli fem alldeles unika kvällar. Hoppas vi ses!, hälsar Petter i ett pressmeddelande.
 
Petter x 5 på Mosebacketerrassen
Onsdag 22 augusti - 2017-2018
Torsdag 23 augusti - 2016
Fredag 24 augusti - 2011-2015
Lördag 25 augusti - 2004-2010
Söndag 26 augusti - 1998-2003

Petters sommarturné 2018
2 juni - Gävle, Furuviksparken
28 juni - Västra Näshulta, Näshulta Kulturdagar
29 juni - Västerås, Västerås Cityfestival
30 juni - Hässleholm, Torsjö Live
5 juli - Borlänge, Peace & Love
6 juli - Båstad, Summer On
7 juli - Varberg, Majas vid havet
14 juli - Docksta, Skulefestivalen
27 juli - Norrköping, Hugos Parkfestival
4 augusti - Skara, Skara Sommarland
11 augusti - Timrå, Folkan Waterfront

Fler datum tillkommer


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA