x

DJ Khaled: "kvinnor ska dyrka mannen"

DJ Khaled: "kvinnor ska dyrka mannen"

Ett gammalt klipp på den amerikanska artisten och sociala medier-kändisen, DJ Khaled har fått nytt liv och skapar debatt på social medier.

Klippet kommer från en radiointervju DJ Khaled gjorde i The Breakfast Club, 2015. Där Khaled bland annat säger att en kvinna ska "praise the man." Och berättar att han vägrar ge sin fru oralsex – men att det inte vore okej om hon gjorde det samma. Khaled menar att det råder andra regler för män. 

Artikeln fortsätter under klippet.

LÄS OCKSÅ: Radiokanal bojkottar Kanye West 

Klippet har skapat het debatt på twitter. Och många tar (självklart) tillfället i akt för att roasta Khaled, och även hylla ”the pleasure of eating out.” 

Men. Twitter-roasts och oral tillfredsställelse i all ära. Vad som egentligen är mest anmärkningsvärt, förutom att Khaled verkar vara en kass make. Är det faktum att han i grund och botten legitimerar våldtäkt när han säger: ”Det är olika regler för män. Du måste förstå, vi är kungar. Det är en del saker ni kanske inte vill göra, men det måste göras”... 

LÄS OCKSÅ: "Jag tjänar pengar på musik influerad av svart musik"

Några som tidigare uppmanat till cunnilingus är det amerikanska alt-rockbandet Smash Mouth. Redan förra året tog de till twitter för den sakens skulloch plötslig känns bandets namn helt rimligt..

 

LÄS OCKSÅ: FKA Twigs video för vågad för Nike


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA