x

Malmöband bjuder på pizza-spelning

Malmöband bjuder på pizza-spelning

Malmöbaserade Skenet Bedrar tar "söndagsbakis" till en helt ny nivå med en konsert och singelsläpp inne på Malmös minsta och svettigaste men tydligen bästa (enligt bandet själva) pizzeria. En slags hyllning till alla söndagar de spenderat sittandes på de där bänkarna tillsammans i väntan på varsin degklump att suga upp gårdagens skit med. Vi uppmanar därför alla trasiga, illamående själar att ta sig till just PIZZA TOWN på Bergsgatan för deras bakispizza-show och bevittna Malmös skevaste band spela gitarrsolon på borden och smaka på pizzan som kommer säljas dagen till ära.
 
SKENET BEDRAR PIZZA "3x (bakis)lök"
-purjolök
-vitlök
-rödlök
 
Och bara för att göra denna söndagen ännu festligare släpper de även låten Allt Jag Aldrig Gjort, Men Borde, första singeln från deras kommande EP med samma namn. Det är en garagerockig pop-pärla om bakfylla och självinsikt. 
 
 
– Allt Jag Aldrig Gjort, Men Borde handlar om bakisångesten som kryper sig på dagen efter den där festen du var på och var lite för högljudd och pratade lite för mycket på. Eller kanske tvärtom. Att du inte sa något alls och inte var sådär ball och rolig som du hade lovat dig själv att du skulle vara för en gångs skull. Vi tyckte de var passande att göra en söndagshyllning av detta singelsläpp, säger bandet i ett mejl till GAFFA.
 
Eftersom det är Kollektivet Records vi pratar om är det inte helt oväntat att något utöver det vanliga kommer att ske. 2015 släppte skivbolaget musik på en falafelresturang ett stenkast från lägenheten där Kollektivet huserar. Och nu 2018 firar Skenet Bedrar sin singel med en eftermiddagsspelning på Pizza Town som råkar ligga precis under Kollektivets lägenhet. Utöver livemusik kommer det under söndagseftermiddagen finnas limiterade t-shirts med pizzatema.

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA