x

Henry Rollins kommer hit med speciellt koncept

Henry Rollins kommer hit med speciellt koncept

Henry Rollins har under många år haft med sig sin kamera då han har rest runt i världen. Under en intim kväll på Rival i Stockholm 3 december kommer han att berätta de fascinerande historierna bakom hans bilder, som bland annat är tagna i Timbuktu och Bagdad.

LÄS OCKSÅ: Årets märkligaste samarbete?
 
Det brukar heta att en bild säger mer än tusen ord. Men ibland är det just orden och historien bakom fotot som ger det en djupare mening samt skapar förståelse. Under Henry Rollins Travel Slideshow ställs bilderna och historierna sida vid sida med varandra för en kväll.

LÄS OCKSÅ: ESC-vinnaren anklagas för rasism
 
Som frontfigur i först Black Flag och senare Rollins Band blev Henry Rollins en ikon inom punk- och hardcorescenen. Därefter har han mutat in sig som en modern renässansman och högoktanig arbetsnarkoman. Spoken word-poet, skådespelare, radiopratare, författare, komiker, DJ och krönikör är bara några av de epitet han har samlat på sig.
 
– Då Henry Rollins nu kommer till Stockholm är det rollerna som fotograf och historieberättare som möts på scen. Räkna med en kväll fylld av insikter, oväntade vändningar samt kanske ett och annat skratt, hälsar arrangören FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Sparkades ur Fleetwood Mac

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA