x

Mel B bekräftar: "Vi välkomnar alla fem till scenen igen"

Mel B bekräftar: "Vi välkomnar alla fem till scenen igen"

Sedan februari har det ryktats om en återförening av 90-talsfenomenet Spice Girls. Det var efter ett möte med gruppens tidigare chef Simon Fuller som fansen började spekulera. Samtidigt gick de även ut med ett pressmeddelande där de bland annat skrev: "Det känns som rätt tid att utforska några otroliga möjligheter tillsammans." 

LÄS OCKSÅ: Nu vill 21 000 islänningar bojkotta tävlingen

Nu har Mel B bekräftat att Spice Girls återvänder till scenen i september. 

– Vi välkomnar alla fem till scenen igen, säger hon till den brittiska tidningen Hello

Men vad återföreningen faktiskt innebär råder det fortfarande många frågetecken kring. Det ryktades om att gruppen skulle ut på vägarna igen och släppa ny musik. Men det avvisade Victoria Beckham snabbt. 

LÄS OCKSÅ: Erfaren kulturförening i akut ekonomisk kris

– Det finns ingen turné, ingen mer musik från Spice Girls, men det var jätteroligt att träffa dem igen, säger hon till tidningen Grazia.

– Vi sade bara att Girl Power är ett viktigt budskap och hur förmedlar vi det? Det handlar inte om en turné eller om nya låtar. Jag tycker att Girl Power alltid har varit viktigt. Nu handlar det om att ge kvinnor styrka genom mode för mig, fortsätter hon och hänvisar till sin nuvarande karriär som modedesigner och affärskvinna.

MEST LÄST: Nattklubbs-tafsandet avslöjas med unik klänning

1996 hade Spice Girls sitt genombrott när debutsingeln Wannabe släpptes. Efter det lyckades de släppa tre album och sälja 85 miljoner skivor innan de splittrades 2000. De återförenades under en kort turné 2007-2008 och för en spelning i slutet av Olympiska spelen i London 2012.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA