x

Popstjärnan bekräftar: Spice Girls tillbaka på scenen

Popstjärnan bekräftar: Spice Girls tillbaka på scenen

I september händer det!

Mel B (Scary Spice) har nu bekräftat att Spice Girls återvänder till scenen i september. I en intervju med det engelska tidningen Hello säger hon bland annat:

Avtalet har ingåtts och vi ser alla fem fram emot att komma tillbaka till scenen.

Om det endast gäller ett uppträdande eller flera framgår inte i intervjun. Inte heller om det blir en hel konsert eller bara några låtar i något annat sammanhang, då tidningen Hello använder sig av ordet "performance" (uppträdande) och inte "concert" (konsert).  

Tidigare i år rapporterade GAFFA att Spice Girls-tjejerna hade givits möjligheten att arbeta tillsammans igen.

Kändisblaskan TMZ hävdade i samband med gruppens "återförening" att Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C och Geri Halliwell var redo för en världsturné. Det skrevs också att de fem Spice Girls-medlemmarna tänkte inta brittiska scener först för att sedan styra kursen mot USA.

 

Great catch up with my girls! #bffs always the future is looking spicy!

Ett inlägg delat av emmaleebunton (@emmaleebunton)

Victoria Beckham dementerade återföreningsryktena. I en stor intervju med tidningen Grazia berättade hon att det var kul att träffa allihop igen men att det varken blir någon ny musik eller någon turné. Hon hävdade vidare att mötet i februari handlade om "girl power" och hur Spice Girls-medlemmarna kunde föra stafettpinnen vidare till den nya generationer.

Senaste gången Spice Girls uppträdde offentligt tillsammans var under avslutsceremonin under OS i London 2012.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA