x

Guns N' Roses-manager rasar mot "okunniga fans"

Guns N' Roses-manager rasar mot "okunniga fans"

Fernando Lebeis, manager för det ikoniska och Sverige-aktuella rockbandet, är inte nöjd med fansens spekaulationer på nätet.

Detta framgick i veckan då managern skrev en serie inlägg på Twitter, skriver NME.

Lebeis skrev bland annat: "Gjorde lite lätt läsning på några forum idag, så många av er har ingen aning om någonting, ni bara antar saker och sprider den skit som är 'er åsikt' som fakta i eran lilla gemenskap."

De specifika orsakerna till Lebeis irritation framgår inte i Twitter-inläggen, men fansen reagerade med ilska.

Artikeln fortsätter under Twitter-inläggen.

För några veckor sedan började Guns N 'Roses teasa inför en överraskning, med stora affischer runtom i London och en hemsida som räknade ner. Många spekulerade i att de skulle tillkännage en återförening och en jubileumsturné tillsammans med trummisen Steven Adler och gitarristen Izzy Stradlin. Senare avslöjades detaljerna och det visade sig att bandet skulle återutge sin klassikerdebut från 1987, Appetite For Destruction.

"Alla måste tjata på Fernando"

Tidigare i veckan gick Guns N' Roses originaltrummis Steven Adler ut med en uppmaning till fansen under en intervju med Hot Breakfast Radio. 

– Det finns inga rykten. Allt jag kan säga är "hej" till Fernando. Hej Fernando, hur mår du? Han är Axls (Rose) manager. Han är den ende som kan få detta att hända. Alla måste gå in på Fernandos hemsida och tjata på honom tills han förstår och sätter ihop bandet igen. Hans hemsida är: FernandoAxlsManager.com.

Den 29 juni släpps nyutgåvan av Appetite For Destruction. Albumet kommer att finnas tillgängligt i en mängd nya format och kommer att bestå av 73 låtar – varav 49 av dem aldrig tidigare släppta.  Debutalbumet innehåller megahits som Welcome To The JungleIt's So EasyParadise City samt Sweet Child O'Mine.

Guns N' Roses, med tre av de ursprungliga medlemmarna (Axl Rose, Slash och Duff McKagan) i besättningen, kommer till Sverige och Ullevi i Göteborg den 21 juli. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA