x

Bob Hund tar 25-årsfirandet till Göteborg

Bob Hund tar 25-årsfirandet till Göteborg

I år är det 25 år sedan Bob Hund släppte sin första skiva. Ett jubileum som självfallet ska firas. Under året ges deras skivor ut på nytt på vinyl och olika 25-årsspektakel äger rum på Gröna Lund i Stockholm, Sofiero i Helsingborg och Malmö Live. Nu är det klart att även Göteborg får ta del av festligheterna. 

Brittiske ikonen: "Rockstjärnor sextrakasserar inte kvinnor – de behöver inte"

Under två kvällar intar Bob Hund Brew House. Det händer inte under vilka datum som helst utan lagom till det i Bob Hunds värld klassiska veckoslutet Helgen v. 48.

Artikeln fortsätter under videon.

29-30 november bjuder Bob Hund in till vad de själva kallar för ett ”retrospektivt spektakel”, då de under två set kommer att bjuda på "sina bästa och sämsta låtar" genom tiderna. Den första halvan av konserten kommer avhandla 90-talet och den andra 00-talet. Så kom i tid om du tycker att det var bättre förr!

LÄS OCKSÅ: Guns N' Roses-manager rasar mot "okunniga fans"

Konserterna sammanfaller också med att Bob Hunds konsert på Göteborgs Konserthus 2015 tillsammans med GSO ges ut på vinyl. Så kvällarna blir kombinerade 25-årskalas och releasefester då skivsläppet firas tillsammans med GSO.

– Med en knuten näve på läpparna och ett leende i byxfickan ska vi fira denna högtid, lovar Bob Hunds Thomas Öberg i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Olaglig Avicii-låt med Jocke Berg på Spotify


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA