x

Stor festival tvingas ställa in

Stor festival tvingas ställa in

Oslo-festivalen Norwegian Wood återvänder inte i sommar. Det meddelar arrangören via Facebook. "Vi kommer att återkomma till de personerna som har köpt en biljett och vi kommer också att informera om nästa steg och planerna inför 2019 till våra nya delägare."

När det blev känt att företaget som ligger bakom den norska festivalen hade gått i konkurs i början av november förra året var det oklart vad som skulle hända med Oslofestivalen. 

LÄS OCKSÅ: Över 15 band vräks från replokal

I december kom dock nyheten om att nya makter skulle rädda festivalen och nya akter, som Thåström och Travis, presenterades till årets upplaga av Norwegian Wood.

Tidigare den här månaden gick dock arrangörerna ut och försökte få fler att bli delägare. Men redan dagen efter meddelades det att det var ett "formidabelt intresse" för initiativet.

Artikeln fortsätter under Facebook-inlägget.

Festivalen skulle anordnas mellan den 14-16 juni på Frognerbadet i Oslo. I Facebook-meddelandet skriver nu arrangörerna att de blickar fram mot 2019.

LÄS OCKSÅ: Det här bandet klarar inte Dave Grohl av att lyssna på

Jason Isbell, som var ett av de största namnen bland de bekräftade akterna som skulle komma till Norwegian Wood, flyttar sin konsert till festivalen Piknik I Parken. Det bekräftar arrangören Peer Osmundsvaag till VG.

Det är fortfarande oklart om flera artister kommer att ha andra konserter i Oslo.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA