x

Kammade hem prestigefull musiktävling

Kammade hem prestigefull musiktävling

Den rikstäckande vårturnén som utgör Livekarusellen och Danskarusellen är nu avklarad och står med två segrare. Arvikabandet Children Of The Sün och dansgruppen No Legacy Dance Crew från Uppsala fick flest poäng när resultatet av juryns arbete och publikens röster sammanställts. 

Retrorockarna i Children of the Sün från Arvika tog hem flest poäng av jury och publik på Nöjesfabriken i Karlstad under lördagskvällen. 

– Det är svårt att ta in, det är en så himla skön känsla, att folk faktiskt uppskattar det man gör! Vi har förberett oss hela hösten, det är så kul att det ger resultat, sa bandet enligt ett pressmeddelande.

När priset i form av en vinnarspelning på Putte I Parken i Karlstad skulle delas ut visade det sig att bandet redan är bokade på festivalen. Så spelningen ger bandet glatt bort – till medtävlarna Psychedelic Bananas från Sundsvall.

Även dansgruppen No Legacy Dance Crew var superglada över vinsten.

– Vi har ett väldigt genomtänkt nummer och det var det juryn sa, så det var väl det. Själva konceptet är att vi dansar med mobiler och liksom syftar på mobilberoende, vårt nummer har ett budskap som vi förmedlar.

 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA