x

Hyllad trio presenterar stora konserter

Hyllad trio presenterar stora konserter

”Ett porträtt av vardagen”. Så beskrivs Born. Life. Death. Tour, en mycket speciell höstturné i tre delar och tre städer.

LÄS OCKSÅ: Festival ställer in efter två dödsfall

Först ut, närmare bestämt den 3 november, är det Silvana Imam som ska inta Annexet i Stockholm med det nya albumet Helig Moder. Silvana har själv gått ut med att det är det mest speciella albumet hon gjort och att alla låtar kommer att släppas som singlar, två varannan vecka. Vikken Då är en av singlarna som än så länge släppts, tillsammans med 4h och Ta Hand Om Dig.

MEST LÄST: Det här bandet klarar inte Dave Grohl av att lyssna på

Några veckor senare, närmare bestämt den 24 november, är det dags för nästa hållplats på turnén, nämligen Lisebergshallen i Göteborg. På scenen denna gång står Erik Lundin, som även han vid tidpunkten kommer att vara aktuell med nytt material. Han har tagit Sverige med storm med låtar som av Suedi och Annie Lööf.

LÄS OCKSÅ: 10 nya till Malmöfestivalen

Bara några dagar senare är det dags för finalstoppet på Malmö Live, den 1 december. Det är då Cherries tur, som snart släpper sitt andra album Araweelo. Hon har tidigare blivit hyllad för att krossa språkbarriärer och för sin säregna känsla i låtarna.

Biljetterna släpps nu på onsdag, den 30 maj klockan 10.00.

MEST LÄST: Marilyn Manson avslöjar äcklig hemlighet


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA