x

Ny festival till Sverige – fokuserar på melodisk rock

Ny festival till Sverige – fokuserar på melodisk rock

Efter succér med labelkvällar i Milano och Los Angeles kan nu Frontiers Records presentera den första upplagan av Frontiers Rock Sweden. Detta är en showcasefestival med band från labeln och som sker 13 oktober på Fryshuset Klubben i Stockholm. Kvällen arrangeras i samarbete med Triffid And Danger Concerts och Truck Me Hard.

LÄS OCKSÅ: Här rockar polisen loss för studenterna

Kolla in alla klara akter och arrangörens kommentarer:

ECLIPSE (bilden)
Ett av de allra populäraste banden på Frontiers-labeln är Eclipse och det är nu dags för dem att spela i Stockholm igen. Det här blir en specialspelning där det blir några musikaliska överraskningar. Mer info kommer inom kort!

THE DARK ELEMENT
The fantastiska projektet med Anette Olzon (ex-Nightwish) och Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica, Cain's Offering) kommer att göra en spelning med alla hitsen från deras debutalbum.

RECENSION: Så bra var Katy Perry i Globen

CRAZY LIXX
Dags för party med det här grymma rockbandet från Malmö. Även Crazy Lixx kommer att spela lite överraskande material som det snart kommer mer info om.

ONE DESIRE
Den här finska melodiska rockkvartetten tog världen med storm när den självbetitlade debuten släpptes 2017. Nu arbetar de på uppföljaren men tar ett kort avbrott för att komm till Frontiers Rock Sweden.

JUDAS PRIEST PÅ SWEDEN ROCK: "Nytänd heavy metal-maskin"

PERFECT PLAN
Från Örnsköldsvik kommer det här bandet som nyligen gjorde sin livedebut på Frontiers Rock Festival i Italien. Nu kommer de söderut för att bjuda på sin melodiska rock.

CREYE
Ett av de allra mest lovande banden inom melodisk rock är Creye, de är redan bekräftade för festivaler som Melodic Rock Fest och Rockingham. Missa inte den här chansen att uppleva deras åttiotalsinfluerade AOR.

MEST LÄST: Då slutar du hitta ny musik


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA